تهیه سوفله با مرغ با دو روش حرفه ای و ساده وابسطه به امکانات شما

برای تهیه سوفله با مرغ می توان از روش ساده یا حرفه ای بهره برد که هر کدام از این روش ها می تواند شما را در پخت سوفله مرغ لذت بخش یاری کند.
تهیه سوفله با مرغ
تهیه سوفله با مرغ

طرز تهیه سوفله با مرغ دارای روش های مختلفی می باشد. باید گفت سر آشپر ها بواسطه تجربه خود هنگام تهیه سوفله مرغ از روش های ساده و حرفه ای استفاده می کنند؛ ما در این مقاله رو روش رایج را برای شما قرار داده ایم:

سوفله مرغ و چدار

زمان آماده سازی ده دقیقه
زمان پخت شصت دقیقه
تعداد سهام چهار تا شش وعده
روش پخت و پز فر

مواد مورد نیاز برای تهیه سوفله با مرغ و چدار 

  • کمی کره بدون نمک برای چرب شدن سوفله، همچنین چهار قاشق غذاخوری کره را در دمای اتاق قرار دهید.
  • یک چهارم فنجان آرد چند منظوره.
  • یک فنجان و نیم شیر کامل هم دمای اتاق.
  • نصف قاشق چای خوری پودر جوز هندی.
  • کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده.
  • یک و نیم فنجان پنیر چدار ریز خرد شده.
  • نصف فنجان پارمزان رنده شده
  • دو فنجان پر از برگ بچه اسفناج.
  • یک تکه از فیله سینه مرغ پاک شده و به مکعب های اندازه متوسط ​​برش داده شده.
  • زرده های شش تخم مرغ، کمی هم زده و قرار گرفته در دمای اتاق.
  • شش سفیده در دمای اتاق قرار داده شده.
  • ۲ برش از نان برش خورده به صورت مکعب های متوسط.

طرز تهیه

  • هشت ظرف مخصوص سوفله تهیه کنید.
  • ظروف چرب شده را با استفاده از سوفله آماده شده در ظروف چرب شده با کره بریزید و آن را کنار بگذارید.
  • نصف کره را در یک قابلمه مناسب روی حرارت متوسط ​​گرم کنید، سپس آرد را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه به هم زدن ادامه دهید.
  • شیر را به آرد اضافه کنید و با همزن دستی فلزی به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط نرم و خامه ای بدست آورید؛ مخلوط را برای مدت هشت تا ده دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید.
  • مخلوط را با جوز هندی، نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
  • در حالی که هم بزنید پنیر، اسفناج ، زرده تخم مرغ، مکعب های نان و مرغ را به مخلوط اضافه کنید.
  • سفیده را در یک کاسه مناسب با سرعت متوسط همزن برقی ​​هم بزنید تا مخلوطی سخت بدست آید.
  • ۱/۴ مخلوط تخم مرغ زده شده را با مخلوط مرغ مخلوط کنید.
  • مقدار باقیمانده سفید تخم مرغ را اضافه کنید، با یک قاشق بزرگ هم بزنید، سپس مخلوط را به طور مساوی در ظروف سوفله بریزید و آن را بپزید تا صورت صورتی طلایی پیدا کند(برای مدت پنجاه و پنج تا شصت دقیقه در حرارت بماند.
  • ظروف سوفله را از فر خارج کرده و مستقیم سرو کنید.
تهیه سوفله با مرغ
تهیه سوفله با مرغ

سوفله مرغ آسان

زمان آماده سازی پانزده دقیقه
زمان پخت چهل و پنج دقیقه
تعداد سهام شش کلاس
روش پخت و پز فر

مواد مورد نیاز برای تهیه سوفله با مرغ به روش آسان

  • یک حبه عصاره مرغ کم چرب
  • یک فنجان مرغ پخته شده.
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل
  • زرده های شش تخم مرغ.
  • سفیده شش تخم مرغ.
  • یک فنجان کلم بروکلی خرد شده پخته شده.
  • یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده.

طرز تهیه سوفله با مرغ

  • سوفله ها را در ظروف مخصوص قرار دهید.
  • فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • خامه، مرغ و فلفل را در قابلمه متوسط ​​مخلوط کنید و سپس آن را با هم زدن مداوم روی حرارت متوسط ​​تا کم گرم کنید تا مخلوط گرم شود.
  • در حالی که هم بزنید، زرده تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید.
  • سفیده ها را در یک کاسه همزن بزنید تا به سختی برسد.
  • مخلوط مرغ، کلم بروکلی و جعفری خرد شده تازه را به سفید تخم مرغ اضافه کنید، هم بزنید، سپس این مخلوط را در ظرف های قابلمه بریزید.
  • سوفله را در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت چهل و پنج دقیقه بپزید تا متورم شود و رنگ طلایی پیدا کند، سپس آن را مستقیم سرو کنید.

ارزش غذایی سینه مرغ

ارزش غذایی صد گرم سینه مرغ
قند ۱.۱۸ گرم
انرژی ۱۰۶ کالری
پروتئین ۲۱.۱۸ گرم
چربی ها ۱.۷۶ گرم
کربوهیدرات ها ۱.۱۸ گرم
فیبر ۰.۰ گرم
کلسیم ۰ میلی گرم
اهن ۰.۰۰ میلی گرم
سدیم ۵۱۸ میلی گرم
کلسترول ۵۹ میلی گرم
ویتامین سی. ۲.۸ میلی گرم

همچنین بخوانید:

جاذبه های گردشگری قطر مانند موزه ملی و بازار های سنتی

مکانهای دیدنی شرم الشیخ از سواحل شگفت انگیز تا مساجد و کلیساها

درمان سیاهی زیر چشم با روش های پزشکی و خانگی

بهترین زمان سفر به آذربایجان و مناطق گردشگر پذیر این کشور

ساناز بهمنش
مترجم، نویسنده و مدیر در مجموعه پیارند