زنجبیل با لیمو و فواید کم نظیر این دو برای سلامتی

زنجبیل با لیمو دارای فوائد قابل توجهی هستند که می توان جهت رسیدن به سلامتی بالا از آنها به عنوان محصولات سالم و ارگانیک استفاده نمود
زنجبیل با لیمو
زنجبیل با لیمو
زنجبیل با لیمو دارای فوائد قابل توجهی هستند
زنجبیل با لیمو دارای فوائد قابل توجهی هستند

فواید چای زنجبیل و لیمو

نوشیدن چای زنجبیل با لیمو به دلیل داشتن ماده فعال زینگبر، عملکردهای ایمنی پکتین موجود در لیمو، به جلوگیری از سالمونلا و سایر عفونت های باکتریایی کمک می کند و می تواند به کاهش تب کمک کند؛ زنجبیل باعث تحریک تعریق می شود، که یک آنتی بیوتیک طبیعی است که به تقویت قدرت سیستم ایمنی بدن، مبارزه با عفونت ها و ویروس ها کمک می کند ، همچنین باعث افزایش تمرکز و از بین بردن استرس می شود.

فواید عمومی زنجبیل

"<yoastmark

زنجبیل فواید زیادی دارد که ما در میان این فواید موارد زیر را ذکر می کنیم:

  • ضد التهاب: خوردن زنجبیل ممکن است به جلوگیری و کاهش التهاب کمک کند و می تواند حساسیت را کاهش دهد.
  • آنتی اکسیدان: خواص آنتی اکسیدانی زنجبیل ممکن است به جلوگیری از بیماری های قلبی، آلزایمر، سرطان و علائم پیری کمک کند.
  • کاهش حالت تهوع: زنجبیل به رفع سوء هاضمه، استفراغ و حالت تهوع کمک می کند .
  • کاهش کلسترول: زنجبیل می تواند نشانه های بیماری قلبی، کلسترول مضر و تری گلیسیرید را کاهش دهد.
  • تنظیم قند خون: یک مطالعه نشان داد که زنجبیل میزان قند خون ناشتا را در افراد دیابتی بهبود می بخشد.

فواید لیمو

لیمو سرشار از بسیاری از مواد مغذی است که دارای فواید بسیاری هستند و ما موارد زیر را ذکر می کنیم:

  • سلامت قلب را تضمین می کند: لیمو سرشار از ویتامین C سالم است که در قلب است که ممکن است کلسترول خون را کاهش دهد.
  • به کنترل وزن کمک می کند: زیرا حاوی ترکیبات گیاهی است که باعث کاهش وزن می شود و فیبر لیمو باعث افزایش احساس سیری می شود.
  • از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری می کند: زیرا حاوی اسید سیتریک است که باعث افزایش حجم ادرار و کاهش اسیدیته آن می شود و محیط مساعد تری برای تشکیل سنگ کلیه ایجاد می کند.
  • از کم خونی محافظت می کند : به بهبود جذب آهن از غذاهای گیاهی کمک می کند.
  • خطر سرطان را کاهش می دهد: زیرا حاوی برخی از مواد شیمیایی شیمیایی است که از سرطان جلوگیری می کند.
  • سلامت دستگاه گوارش را بهبود می بخشد: به دلیل محتوای فیبر محلول.

ارزش غذایی زنجبیل

جدول زیر مواد مغذی تأمین شده توسط ۱۰۰ گرم زنجبیل را نشان می دهد:

مواد مغذی فنجان غذا
کالری ۸۰ کالری
پروتئین ۱.۸۲ گرم
چربی ها ۰.۷۵ گرم
کربوهیدرات ها ۱۷.۷۷ گرم
فیبر ۲.۰ گرم
قند ۱.۷۰ گرم
کلسیم ۱۶ میلی گرم
منیزیم ۴۳ میلی گرم
فسفره ۳۴ میلی گرم
پتاسیم ۴۱۵ میلی گرم
سدیم ۱۳ میلی گرم

ارزش غذایی لیمو

جدول زیر عناصر غذایی تهیه شده توسط ۱۰۰ گرم لیمو را نشان می دهد:

مواد مغذی ارزش غذایی
کالری ۲۹ کالری
پروتئین ۱.۱۰ گرم
کربوهیدرات ها ۹.۳۲ گرم
فیبر ۲.۸ گرم
قند ۲.۵۰ گرم
کلسیم ۲۶ میلی گرم
منیزیم ۸ میلی گرم
فسفره ۱۶ میلی گرم
پتاسیم ۱۳۸ میلی گرم
سدیم ۲ میلی گرم
ویتامین سی ۵۳ میلی گرم

 

  • منابع:
  1.  JANE SMITH, “Health Benefits of Lemon Ginger Tea”، www.livestrong.com, Retrieved 29-5-2019. Edited.
  2.  Taylor Norris (24-5-2017), “What Are the Benefits and Side Effects of Ginger Water?”، www.healthline.com, Retrieved 29-5-2019. Edited.
  3.  Helen West (7-1-2019), “۶ Evidence-Based Health Benefits of Lemons”، www.healthline.com, Retrieved 29-5-2019. Edited.
  4.  “Basic Report: 11216, Ginger root, raw”ndb.nal.usda.gov, Retrieved 29-5-2019. Edited.
  5.  “Basic Report: 09150, Lemons, raw, without peel”ndb.nal.usda.gov, Retrieved 29-5-2019. Edited.
عارف قهرمانزاده
کارشناس رشته گردشگری و فعال در زمینه انجام سفر های خارجی