طرز تهیه سس و سالاد سزار

با استفاده از روش طرز تهیه سس و سالاد سزار می توانید این سالاد خوش طعم را در محیط خانه آماده کرده و برای پذیرایی از آن بهره ببرید.
طرز تهیه سس و سالاد سزار
طرز تهیه سس و سالاد سزار

با استفاده از روش طرز تهیه سس و سالاد سزار می توانید این سالاد خوش طعم را در محیط خانه آماده کرده و برای پذیرایی از مهمانان و عزیزان خود از آن بهره ببرید.

ارزش غذایی سینه مرغ

ارزش غذایی ۱۰۰ گرم سینه مرغ
انرژی ۷۹ کالری
پروتئین ۱۶.۷۹ گرم
چربی ها ۰.۳۹ گرم
کربوهیدرات ها ۲.۱۷ گرم
کلسیم ۶.۰۰ میلی گرم
اهن ۰.۳۲ میلی گرم
سدیم ۱۰۸۷ میلی گرم

طرز تهیه طرز تهیه سس و سالاد سزار

مواد لازم برای سس سالاد

  • نصف فنجان روغن زیتون
  • یک حبه بزرگ سیر له شده.
  • زرده تخم مرغ؛
  • سه تکه آنچوی.
  • یک قاشق چای خوری آب لیموی تازه.
  • یک قاشق چایخوری سرکه سفید.
  • یک قاشق چای خوری خردل.
  • کمی پنیر پارمزان .

 

طرز تهیه

  • آنچوی ها را با سیر در ظرفی عمیق له کنید و زرده های تخم مرغ را با روغن در یک نخ نازک به آن اضافه کنید.
  • زرده ها را با بقیه مواد خوب هم بزنید و به افزودن روغن ادامه دهید تا سس درست شود.
  • آب لیمو را با سرکه، خردل اضافه کنید، سس را با نمک مزه دار کنید، کمی پنیر پارمزان اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید.

 

طرز تهیه سالاد سزار

زمان آماده سازی سی دقیقه
زمان پخت و پز چهل دقیقه
به اندازه کافی برای دو نفر

 

مواد لازم

  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون.
  • دو تکه گوشت گاو رنده شده .
  • یک تکه سینه مرغ.
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون.
  • حبه سیر له شده.
  • سه تکه نان سفید، به مکعب های کوچک بریده شده است.
  • یک سر کاهوی رومی رنده شده.
  • کمی پنیر پارمزان رنده شده.

ترکیبات چاشنی:

  • یک تخم مرغ.
  • یک سوم فنجان روغن زیتون.
  • دو قاشق غذاخوری سرکه.
  • یک قاشق چای خوری خردل دیژون.
  • ۲ عدد فیله آنچوی آبکش شده.

 

طرز تهیه

  • یک قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه پهن روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید، بیکن را اضافه کنید و حدود دو تا سه دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود تفت دهید.
  • گوشت را از ماهیتابه خارج کرده و در ظرفی که با دستمال کاغذی پوشانده شده قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  • سینه مرغ را به همان تابه اضافه کنید و دو طرف آن را تا زمانی که طلایی شود بپزید، سپس به فر منتقل کنید تا ده دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
  • مرغ را بیرون بیاورید و بگذارید استراحت کند، سپس آن را به صورت ورقه ای برش دهید.
  • یک قاشق غذاخوری روغن به تابه اضافه کنید، سیر و نان را اضافه کنید و مخلوط را با حرارت ملایم به مدت چهار دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید یا تا زمانی که طلایی شود.
  • مخلوط را به بشقاب پوشیده شده با دستمال کاغذی منتقل کنید و کنار بگذارید.
  • کاهو را برش داده و در ظرف پهنی بریزید و برش های مرغ را با بیکن و نان را روی آن قرار دهید و سس را روی صورت بریزید.

سس را آماده کنید:

  • تخم مرغ را در یک قابلمه عمیق آب سرد بریزید و آب را با تخم مرغ روی حرارت زیاد بجوشانید و تخم مرغ را فقط یک دقیقه بپزید.
  • تخم مرغ را از آب فیلتر کرده و زیر آب سرد خنک کنید.
  • تخم مرغ را پوست گرفته و به همراه روغن، سرکه، خردل و فیله آنچوی در غذاساز بریزید و همه مواد را با همزن بزنید تا سس درست شود.
  • سس را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

 

طرز تهیه سالاد سزار با بادام

طرز تهیه سس و سالاد سزار
طرز تهیه سس و سالاد سزار
زمان آماده سازی پانزده دقیقه
زمان پخت و پز سی و پنج دقیقه
به اندازه کافی برای هشت نفر

 

مواد لازم

  • یک تکه کوچک کاهو قرمز.
  • ۱ قاشق غذاخوری سینه مرغ در ۲ قاشق غذاخوری ماست کم چرب، خردل، نمک و فلفل سیاه ترشی شده.
  • چهار فنجان نان فوکاچیا، به مکعب های متوسط ​​بریده شده است.
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون.
  • دو قاشق غذاخوری خلال بادام.
  • دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده.
  • آب لیمو ترش.
  • نمک و فلفل سیاه به مزه -.

 

طرز تهیه

طرز تهیه سس و سالاد سزار
طرز تهیه سس و سالاد سزار
  • نان ورقه شده را با روغن زیتون و پنیر پارمزان در ظرفی عمیق بریزید و نمک و فلفل را اضافه کنید و نان را در سینی فر پهن کنید.
  • سینی فر را در فر با دمای دویست و بیست درجه سانتیگراد قرار دهید و حدود هشت دقیقه بپزید.
  • تکه های سینه مرغ را روی حرارت زیاد کباب کنید و در ظرفی در بسته گرم نگه دارید.
  • بادام، پنیر، خلال آنچوی و سیر را در ظرف غذاساز بریزید، روغن زیتون، آب لیمو و خردل را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
  • مخلوط را با اضافه کردن کمی نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
  • کاهو را هم بزنید، با سس نان تست کنید، مخلوط را در ظرف مناسبی برای سرو بریزید و برش های مرغ را روی آن بگذارید و سالاد را مستقیم سرو کنید.

پویا رادفر
مترجم، نویسنده و مدیر در مجموعه پیارند