امروز با یکی از ساده ترین دستور های طرز تهیه کوکی زنجبیلی ساده و آسان همراه شما هستیم. برای آماده سازی این شیرینی تنها ۱۰ دقیقه وقت لازم دارید.
زمان آماده سازی | ۱۰ دقیقه |
زمان پخت | ۳۵ دقیقه |
به اندازه کافی برای | ۶ نفر |

مواد تشکیل دهنده کوکی زنجبیلی ساده و آسان
- شش قاشق غذاخوری آرد.
- یکصد و بیست و پنج گرم کره یا قیسی آب شده.
- پودر قند سه قاشق غذاخوری.
- یک قاشق چایخوری زنجبیل.
- کمی نمک.
- کمی مربای زردآلو.
- تخم مرغ .
- یک قطره وانیل .
طرز تهیه کوکی زنجبیلی ساده و آسان
- زنجبیل، نمک، فلفل و آرد را الک کنید، سپس روغن یا کره را به آرد اضافه کنید و خوب بمالید.
- تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید.
- خمیر را بگذارید تا استراحت کند و سپس روی سطح صافی که آرد پاشی شده است پهن کنید و خمیر را با کاترهای گرد (کوکی کاتر) یا به شکل ستاره یا هر شکل دلخواه دیگر برش بزنید.
- کوکی ها را در سینی پوشانده شده با ورقه کوکی قرار دهید.
- شیرینی ها را در فر داغ با دمای (۱۸۰-۱۹۰) درجه سانتیگراد به مدت یک سوم ساعت بپزید و بگذارید خنک شود.
- یک تکه کلوچه بردارید و آن را با مربای زردآلو بمالید، سپس تکه دوم را روی آن بچسبانید و این مرحله را با مقدار باقیمانده کوکی ها تکرار کنید.
- کوکی ها را در ظرف مناسب سرو قرار دهید و در کنار قهوه یا چای سرو کنید.
ارزش غذایی زنجبیل
غذای غذایی | ۱۰۰ گرم زنجبیل |
---|---|
اب | ۷۸.۸۹ گرم |
انرژی | ۶۰ کالری |
پروتئین | ۱.۸۲ گرم |
چربی ها | ۰.۷۵ گرم |
کربوهیدرات ها | ۱۷.۷۷ گرم |
فیبر | ۲.۰ گرم |
قندها | ۱.۷۰ گرم |
کلسیم | ۱۶ میلی گرم |
اهن | ۰.۶۰ میلی گرم |
منیزیم | ۴۳ میلی گرم |
فسفر | ۳۴ میلی گرم |
پتاسیم | ۴۱۵ میلی گرم |
سدیم | ۱۳ میلی گرم |
فلز روی | ۰.۳۴ میلی گرم |
ویتامین سی | ۵.۰ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۱۶۰ میلی گرم |
فولات | ۱۱ میکروگرم |
ارسال دیدگاه