طرز تهیه کوکی زنجبیلی ساده و آسان در ۱۰ دقیقه

با طرز تهیه کوکی زنجبیلی ساده و آسان و خوش طعم همراه شما هستیم. برای آماده سازی این شیرینی تنها 10 دقیقه وقت لازم دارید.
کوکی زنجبیلی بسیار آسان
کوکی زنجبیلی بسیار آسان

امروز با یکی از ساده ترین دستور های طرز تهیه کوکی زنجبیلی ساده و آسان همراه شما هستیم. برای آماده سازی این شیرینی تنها ۱۰ دقیقه وقت لازم دارید.

زمان آماده سازی ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه
به اندازه کافی برای ۶ نفر
کوکی زنجبیلی بسیار آسان
کوکی زنجبیلی ساده و آسان

 

مواد تشکیل دهنده کوکی زنجبیلی ساده و آسان

  • شش قاشق غذاخوری آرد.
  • یکصد و بیست و پنج گرم کره یا قیسی آب شده.
  • پودر قند سه قاشق غذاخوری.
  • یک قاشق چایخوری زنجبیل.
  • کمی نمک.
  • کمی مربای زردآلو.
  • تخم مرغ .
  • یک قطره وانیل .

طرز تهیه کوکی زنجبیلی ساده و آسان

  • زنجبیل، نمک، فلفل و آرد را الک کنید، سپس روغن یا کره را به آرد اضافه کنید و خوب بمالید.
  • تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید.
  • خمیر را بگذارید تا استراحت کند و سپس روی سطح صافی که آرد پاشی شده است پهن کنید و خمیر را با کاترهای گرد (کوکی کاتر) یا به شکل ستاره یا هر شکل دلخواه دیگر برش بزنید.
  • کوکی ها را در سینی پوشانده شده با ورقه کوکی قرار دهید.
  • شیرینی ها را در فر داغ با دمای (۱۸۰-۱۹۰) درجه سانتیگراد به مدت یک سوم ساعت بپزید و بگذارید خنک شود.
  • یک تکه کلوچه بردارید و آن را با مربای زردآلو بمالید، سپس تکه دوم را روی آن بچسبانید و این مرحله را با مقدار باقیمانده کوکی ها تکرار کنید.
  • کوکی ها را در ظرف مناسب سرو قرار دهید و در کنار قهوه یا چای سرو کنید.

ارزش غذایی زنجبیل

غذای غذایی ۱۰۰ گرم زنجبیل
اب ۷۸.۸۹ گرم
انرژی ۶۰ کالری
پروتئین ۱.۸۲ گرم
چربی ها ۰.۷۵ گرم
کربوهیدرات ها ۱۷.۷۷ گرم
فیبر ۲.۰ گرم
قندها ۱.۷۰ گرم
کلسیم ۱۶ میلی گرم
اهن ۰.۶۰ میلی گرم
منیزیم ۴۳ میلی گرم
فسفر ۳۴ میلی گرم
پتاسیم ۴۱۵ میلی گرم
سدیم ۱۳ میلی گرم
فلز روی ۰.۳۴ میلی گرم
ویتامین سی ۵.۰ میلی گرم
ویتامین B6 ۰.۱۶۰ میلی گرم
فولات ۱۱ میکروگرم
ساناز بهمنش
مترجم، نویسنده و مدیر در مجموعه پیارند