امروز با طرز پخت کیک نارنگی در خانه با روش آسان در خانه همراه شما هستیم تا در کنار اعضای خانواده و دوستان از این کیک بسیار خوشمزه نهایت لذت را ببرید.
طرز پخت کیک نارنگی
زمان آماده سازی | بیست دقیقه |
زمان پخت و پز | سی دقیقه |
به اندازه کافی برای | ده نفر |
مواد لازم میکس کیک:

- صد و هشتاد گرم آرد.
- شصت میلی لیتر شیر .
- کره صد و بیست گرم.
- صد و پنجاه گرم شکر.
- دو عدد تخم مرغ
- چند تکه نارنگی
- سی میلی لیتر آب نارنگی.
- یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر.
مواد لازم شربت:
- برای پخت کیک نارنگی در خانه، نارنگی را پوست بگیرید، به صورت نوارهای نازک از طول برش دهید.
- نصف فنجان آب نارنگی.
- ده میلی لیتر آب.
- صد گرم شکر.
طرز تهیه
شربت را آماده کنید:
- در این مرحله از پخت کیک نارنگی در خانه شکر و آب را در قابلمه ای با کف ضخیم روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس حرارت را کم کنید و بگذارید پنج دقیقه بماند.
- پوست نارنگی را به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شفاف شود سپس آن را صاف کنید.
- آب نارنگی را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت زیاد بجوشد سپس شربت را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

آماده سازی کیک:
- کره را با شکر بزنید تا رنگ آن روشن شود.
- تخم مرغ ها را یکی یکی با پودر پوست نارنگی اضافه کنید و بعد از هر کدام خوب هم بزنید.
- آرد را با بکینگ پودر در یک ظرف عمیق مخلوط کنید سپس مخلوط را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
- آرد را در دو مرحله به طور متناوب با شیر و آب نارنگی اضافه کنید.
- مخلوط را در سینی مناسب فر قرار دهید و روی آن را با کره چرب کنید سپس روی آن را کمی آرد بپاشید.
- کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هفتاد درجه سانتیگراد به مدت سی دقیقه بپزید.
- کیک را از سینی خارج کرده و روی گریل خنک کننده قرار دهید.
- کیک را در ظرف مناسب سرو قرار دهید و روی آن را با شربت آماده شده بپوشانید تا جذب شود.
- روی کیک را با پوست نارنگی شیرین شده تزئین کنید و به دلخواه با قهوه یا چای سرو کنید.

ارسال دیدگاه