فواید زنجبیل سبز با لیمو

فواید زنجبیل سبز با لیمو به عنوان معجونی برای افزایش سلامتی و پیشگیری از ابتلا به بیماری های مختلف مورد توجه قرار می گیرد، از جمله موارد زیر
فواید زنجبیل سبز با لیمو
فواید زنجبیل سبز با لیمو

فواید زنجبیل سبز با لیمو

زنجبیل نوعی ادویه است که به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد. زیرا برای بسیاری از مشکلات سلامتی خاصیت درمانی دارد. قسمت مورد استفاده گیاه زنجبیل ریشه است، زیرا می تواند به صورت پودر، روغن یا آب مصرف شود.
فواید زنجبیل سبز با لیمو یک منبع مرکب است که منبع غنی ویتامین C است، زیرا لیمو به دلیل دارا بودن نوعی آنتی اکسیدان به نام بیوفلاونوئیدها در تولید داروها استفاده می شود. که اعتقاد بر این است در بسیاری از فواید مصرف لیمو نقش دارد .

چای فواید زنجبیل سبز لیمو  یکی از نوشیدنی های سالم، گوارا و تحریک کننده ای هستند، بنابراین می توان آن را به جای قهوه مصرف کرد. اما باید در مصرف آن مراقب باشید. فواید زیادی هم برای لیمو و هم برای زنجبیل دارد و بنابراین ترکیب آنها با هم ممکن است اینها را دو برابر کند. ما در این مقاله ذکر خواهیم کرد که فواید زنجبیل و لیمو را جداگانه بررسی می کنیم.

فواید زنجبیل

زنجبیل برای لاغری
فواید زنجبیل سبز با لیمو برای لاغری از جمله کاهش اشتها

زنجبیل برای مدت طولانی به عنوان یک درمان برای بیماری های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از آن امکان آنرا فراهم می کند که بسیاری از فواید سلامتی برای بدن فراهم شود. ما برخی از این مزایا اشاره شرح زیر است:

  • تسکین درد:زنجبیل حاوی موادی است که تولید ترکیباتی را که باعث درد در بدن می شوند متوقف می کند.
  • پوست تحریک شده را تسکین دهید.
  • کمک به کاهش خطر ابتلا به سرطان؛ حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است.
  • هضم غذا را تقویت کنید.
  • حالت تهوع را درمان کنید.
  • کاهش کلسترول
  • سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید.
  • رفع گرفتگی در دوران قاعدگی.

فواید لیمو

فواید زنجبیل سبز با لیمو
فواید زنجبیل سبز با لیمو

لیمو حاوی ویتامین ها، فیبر و بسیاری دیگر از ترکیبات گیاهی است و این ارزش غذایی بالا ممکن است دلیل این باشد که لیمو با بسیاری از فواید سلامتی مرتبط است و ما برخی از فواید آن را به شرح زیر ذکر می کنیم:

  • کاهش خطر بیماری های قلبی.
  • کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه.
  • پیشگیری از کم خونی؛ لیمو علاوه بر ویتامین C حاوی مقادیر کمی آهن است که به جذب آهن کمک می کند.
  • کاهش خطر ابتلا به انواع مختلف سرطان، مانند: سرطان پستان.

 

 


منابع

 

  1.  Megan Ware (2017-12-12)،  “زنجبیل: فواید سلامتی و نکات مربوط به رژیم غذایی” ، www.medicalnewstoday.com ، بازیابی شده در ۲۵-۰۵-۲۰۱۹. ویرایش شده.
  2.  “لیمو” ، www.webmd.com ، برگرفته ۲۵-۰۵-۲۰۱۹. ویرایش شده.
  3. کتی وونگ (۲۵-۱۲-۲۰۱۸)، “یک دستور چای آسان زنجبیل” ، www.verywellfit.com ، بازیابی شده در تاریخ ۲۵-۰۵-۲۰۱۹. ویرایش شده.
  4.  ماریسا میلر،  “۱۰ مزیت سلامتی زنجبیل که به طور جدی چشمگیر هستند” ، www.health24.com ، بازیابی شده در ۲۵ مه ۲۰۱۹ . ویرایش شده.
  5.  Adda Bjarnadottir (22-03-2019)،  “Lemons 101: Nutrition facts and مزایای بهداشتی” ، www.healthline.com ، بازیابی شده در ۲۵-۰۵-۲۰۱۹. ویرایش شده.
ساناز بهمنش
مترجم، نویسنده و مدیر در مجموعه پیارند